Pàgines

dissabte, 1 de juny del 2013

Aquest dilluns 27 de maig vam vam poder gaudir d'una matinal d'anellament amb els alumnes dels dos cursos de 5è de primària de l'Escola Povill, d'Olesa de Montserrat. Ja fa quatre anys que portem a terme aquesta activitat i ja s'ha convertit en tot un clàssic pels alumnes de l'escola.

La setmana passada vam fer una sessió més teòrica a l'aula on expliquem en què consisteix l'anellament i aprofundim en la biologia dels ocells (alimentació, reproducció, migracions, etc). Després ve el torn de la sessió pràctica on els alumnes xalen de valent veient els ocells en mà i descobrint "en directe" les seves adaptacions anatòmiques.

Com l'any passat, hem tingut la desinteresada col·laboració del Sr. Jobé, propietari d'uns horts propers a l'escola que ens permet la instal·lació de les xarxes i fer servir un dels coberts per protegir-nos del sol.

Malgrat que no vam fer un nombre massa elvat de captures, ern vam tenir prou per fer un tastet de natura que, de ben segur, recordaran tots els nens i nenes de 5è.